Beach Resort Nieuwvliet-Bad in november 2020 af

In november gaat de horeca, zwembad en andere faciliteiten van Beach Resort Nieuwvliet-Bad open. Foto: Roompot.


7 september 2020 - Roompot en zijn aannemers zijn aan het laatste hoofdstuk van de realisatie van het nieuwe hoofdgebouw van Beach Resort Nieuwvliet-Bad begonnen. 


Naast de afwerking die nu gebeurt, staat de rekrutering van 35 medewerkers op de planning voor de komende weken. Begin volgend jaar zal Roompot nog eens naar minstens 25 medewerkers op zoek gaan.


4.000 vierkante meter aan horeca en faciliteiten

Roompot verwacht in de loop van de maand november het nieuwe grootse centrumgebouw van Beach Resort Nieuwvliet-Bad te kunnen openen. Samen met zijn aannemers en tal van specialisten is men nu volop bezig met de afwerking van het meer dan 4.000 m2 grote gebouw.


Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen zal er zijn gasten verrassen met een spectaculair zwembad en verschillende nieuwe horeca- en animatieconcepten. Hiervoor is het gestart met de rekrutering van 35 medewerkers, waarvan zo’n 20 medewerkers voor de 4 horeca locaties, waaronder een chef-kok en een sous-chef. Ervaring is uiteraard welkom, maar Roompot is vooral op zoek naar medewerkers die het fijn vinden een glimlach op het gezicht van de gasten te toveren en hen een gepersonaliseerde service te bieden, meldt het bedrijf nu de afronding van de bouw in zicht komt. Dat maakt duidelijk dat de Zeeuwse aanbieder van vakanties nog steeds een tekort aan personeel heeft. Dit is een trend die door de coronacrisis niet is afgenomen. Roompot draaide een sterke zomer. De parken 'schuurden' regelmatig tegen de maximale bezettingscapaciteit aan zoals de woordvoerder het goed wist uit te drukken.

Reacties